вівторок

                                  Тиждень учнівського самоврядування

Учнівське самоврядування – нелегка і водночас цікава справа. Саме вона дає учням змогу відчути себе справжніми господарями школи і разом з тим зрозуміти, наскільки це важливо вміти організовувати роботу, брати на себе відповідальність, приймати рішення.
З 8 по 12 квітня 2019 року в ОЗ «Крукеницький ЗЗСО І-ІІІ ступенів» проходив тиждень учнівського самоврядування. Тиждень розпочався із «Лінійки-відкриття тижня учнівського самоврядування» та дня інтелектуальних кросвордів, а також учні 8-9 класів працювали над випуском шкільної стінгазети «Презентація учнівського самоврядування». Між учнями 5-7 класів було проведено конкурс малюнків «Я люблю Україну».
Практичний психолог Шмигельська Оксана Юріївна провела з учнями 9-11 класів заняття з елементами тренінгу на тему «Відповідальність», де учні змогли переглянути відеоролик «Розвиток лідерських якостей», а також пройти тест «Лідерство». Діти активно працювали, дискутували та виносили цікаві ідеї. Загалом тренінг пройшов вдало і усі були задоволені.
У 10-11класах було проведено засідання «Наші права та обов’язки», для закріплення знань дітей про їх права та обов’язки; формувати правові знання школярів, почуття власної гідності, впевненості в собі; розвивати навички творчого підходу до власного життя, навички співпраці та взаємодопомоги; виховувати повагу до класу, школи, а також виховувати патріотичне ставлення до  Батьківщини.
Тиждень закінчився круглим столом «Підсумки та перспективи роботи учнівського самоврядування в школі».

                                                                      Педагоги-організатори
                                                                      Панчишин М. І.

                                                                      Вінярчик Х. І.






Немає коментарів:

Дописати коментар