четвер

                                     Соняшник – 2019
           Одним із завдань оновлення сучасної національної освіти є цілеспрямоване формування інтелектуального потенціалу нації. 
З метою виявлення та підтримки обдарованої молоді, розвитку її інтересів, схильностей та природних обдарувань щороку в Україні проводиться Всеукраїнська українознавча гра «Соняшник».
Учні ОЗ « Крукеницький ЗЗСО І-ІІІступенів» ось уже який рік поспіль теж не стоять осторонь конкурсу. Цьогоріч  - 45учасників.
Гра «Соняшник» цікава тим, що запропоновані питання стосуються не лише української мови і літератури, а й історії та культури. Завдання вимагають загальної ерудиції, уміння співвідносити знання й відомості з різних дисциплін.
Тішить те, що зацікавленість дітей конкурсом – це показник вірності інтелектуальним традиціям, духу змагань. Конкурс  допомагає виявити найкращих. Дипломом переможця в початковій школі були нагороджені  Фучило Катерина, Кульчицька Марта, Загорулько Роксолана, Світліцька Діана(4клас). Дипломом ІІІступеня регіонального рівня – Панько Роксолана, Гончаров Олег (5клас), Мельничок Вікторія (6клас). . Дипломом ІІступеня регіонального рівня – Паскевич Андрій, Лаганяк Вікторія(5клас),Кузьмяк Анна(6клас).  Дипломом Іступеня регіонального рівня - Макар Вікторія(5клас),Гінчицька Ірина(6клас).
Коли дивишся в очі учасників конкурсу, розумієш, що вони всі розумні і талановиті, інтелектуальні й обдаровані, володіють секретами слова і вміють цінувати знання та вічні духовні цінності.

                                                       Координатор гри в школі  Яремко О. В.


Немає коментарів:

Дописати коментар