вівторок

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»
     Продовжуючи акцію «16 днів проти насильства», яка розпочалася 25 листопада 2019 року, соціальний педагог та практичний психолог ОЗ «Крукеницький ЗЗСО І-ІІІ ступенів» провели заняття з елементами тренінгу на тему: «Торгівля людьми: запобігання та шляхи протидії» серед учнів 10-11 класів. Була активізована діяльність з метою посилення інформаційно-просвітницької роботи, яка направлена, в першу чергу на збільшення знань про торгівлю людьми.
     Також було проведено години спілкування, відеолекторій з елементами бесіди, в який увійшли теми – «Добро лікує душу!», «СНІД: міфи і реалії», учнями 10-11 класів було переглянуто фільм «Станція призначення – життя». Організовано конкурс малюнків на тему: «Милосердя в наших серцях». Підготовлено буклети «Торгівля людьми: запобігання та шляхи протидії», «Зупинимо СНІД, допоки він не зупинив нас».

     Саме ці заходи і створюють символічний ланцюжок, поєднуючи заходи проти насильства та дії щодо захисту прав людини, підкреслюючи, що будь- які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням прав людини.





Немає коментарів:

Дописати коментар