понеділок


Професіографічна екскурсія для учнів 11 класу

      В рамках реалізації Програми державної служби зайнятості щодо професійної орієнтації на 2017-2020 роки та з метою сприяння розширенню знань школярів про світ професійної праці, інформування про різноманітність професій і основні правила вибору спеціальностей, практичним психологом Шмигельською О.Ю. та соціальним педагогом Лабойко С.М. спільно з фахівцями  Мостиської районної філії Львівського обласного центру зайнятості 26 лютого 2020  року для учнів 11 класу ОЗ"Крукеницький ЗЗСО І-ІІІ ст.." було організовано професіографічну екскурсію у відділення Ощадбанку.

     Спочатку учнів проконсультували  безпосередньо  в Центрі зайнятості щодо нових можливостей в сучасному світі професій , після цього відбулася екскурсія до банку. Там школярі побачили , як працюють фахівці Ощадбанку  з клієнтами. Отримали урок фінансової грамотності від начальника операційного відділу Нелі Галишак та ознайомилися з правилами користування банкоматом, терміналом, дізналися про випадки економічних шахрайств  пов’язаних з банківськими картками , а також отримали корисні поради про дії у таких випадках.

     Також учні ознайомилися із основними банківськими професіями: менеджер банківської сфери , касир-операціоніст, спеціаліст з обслуговування клієнтів, отримали інформацію про користування Інтернет-банком Ощад/24, мобільними додатками банку .
     Учні зрозуміли , що робота в банку – це освоєння інноваційних технологій, колосальний досвід спілкування з клієнтами ,поведінки в проблемних ситуаціях, оволодіння навиками продажу банківських послуг.




Немає коментарів:

Дописати коментар