вівторок

 Від усієї душі

14 травня, в переддень Міжнародного дня сім’ї, небуденна подія зібрала дев’ятикласників, батьків, вчителів ОЗ «Крукеницький ЗЗСО І-ІІІ ст.» на родинне свято “Від усієї душі”. Теплою та цікавою була зустріч. Додаю до статті яскраві фото – вони говорять більше за слова. Найважливіше – посмішки та сльози радості на обличчях батьків і дітей.
Як добре, коли в сім’ї панує повага, злагода, взаєморозуміння, діти вчаться шанувати свою родину, свою землю, берегти пам’ять свого роду. Свій маленький листок на велетенському Дереві Роду презентував Юрій Попільовський, який дослідив родовід аж до п’ятого покоління. Сповнені ніжності й любові теплі слова дітей звучали для батьків. В учнівських висловах – мінітворах зібрані найщиріші думки. Кожен зміг висловити все, що відчуває до своїх рідних: повагу, шану, гордість, ніжність, відданість, любов.
Мене вразили два моменти. По-перше, діти можуть, коли потрібно, проявити дух єдності. По-друге, цього разу ініціатива йшла не від учителів і не від класного керівника, а від самих дітей. Багато креативних ідей в організації цього свята подала Любов Ярославівна Макар, заступник керівника закладу, яка запрезентувала віртуальну мандрівку селом та у своєму виступі наголосила про важливість завжди відчувати приналежність до своєї матері – України. Важливим штрихом було і оформлення залу, тут вже активно проявили себе учні. Хочу підкреслити підтримку мене як класного керівника з боку педагогів – організаторів Марії Іванівни Панчишин та Христини Ігорівни Вінярчик, вчителя музики Наталії Василівни Селецької. І все ж найважливішим моментом було об’єднання дітей, батьків, учителів в одну шкільну родину, сповнену великою радістю спілкування.
Дякую всім, хто прийшов на свято, адже ми змогли чудово провести цей Богом даний час. Сподіваюсь, що ця зустріч стане доброю традицією нашого навчального закладу і щороку збиратиме в одне коло батьків, дітей, учителів. Адже ми – одна родина.






Немає коментарів:

Дописати коментар