середу

 

Добро лікує душу

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями.
Відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем людей з обмеженими фізичними можливостями, захисту їх гідності, прав і благополуччя.
Цей день є нагадуванням людству про його обов'язок виявити турботу і милосердя до людей з особливими потребами.
Зокрема в ОЗ "Крукеницький ЗЗСО I-III ступенів Мостиської міської ради Львівської області" керівник (Панчишин Г.Й.) у 8 кл. відбулася година спілкування "Добро лікує душу" ,яку провели практичний психолог (Голуб О.В.) та соціальний педагог (Селецька Н.В.).Метою години спілкування було наголосили учням,що доброта і милосердя- два крила на яких тримається людство.
Учні складали пам'ятки "Квітка допомоги" про ставлення до людей з особливими потребами та обговорювали приклади допомоги їм. Створили колективну композицію "Серце друга" де висловили свої думки та побажання для людей з обмеженими можливостями.
Здобувачі освіти переглянули відеоролик "Соловейко з одним крилом" , після якого зробили висновок,що толерантність кожного з нас, милосердя та увага допоможуть спростити життя людей з обмеженими фізичними можливостями.





Немає коментарів:

Дописати коментар