середу

04.01.2022р. в ОЗ "Крукеницький ЗЗСО І-ІІІ ступенів Мостиської міської ради Львівської області " відбулася педагогічна рада .
Тема педради спонукала весь колектив творчо підійти до своїх доповідей та виступів. На засіданні було розглянуто та обговорено низку важливих питань, а саме: традиційні та інноваційні технології на сучасному уроці; впровадження рівнів підтримки в інклюзивній формі навчання; діяльність класного керівника щодо творчого потенціалу учнів у позанавчальній діяльності; перспективний план курсової перепідготовки на 2022 рік.
Змістовним був виступ керівника закладу Г.Й.Панчишин щодо використання традиційних та інноваційних технологій на уроці. Заступник керівника з виховної роботи Макар Л.Я. продемонструвала презентацію «Творчий потенціал учнів у позанавчальній діяльності». Перспективний план курсової перепідготовки представила заступник керівника з навчально-виховної роботи Курант О.Р. Команда психолого-педагогічного супроводу (Курант О.Р., Колодій І.Р., Середяк О.В., Голуб О.В.) виступила з інформацією про впровадження рівнів підтримки в інклюзивній формі навчання.

Атмосфера педради була робочою та змістовною. Кожен мав змогу висловити свої ідеї та побажання. Найкращі пропозиції були прийняті до уваги.




 

Немає коментарів:

Дописати коментар