середу

 Тиждень безпечного Інтернету

Якщо раніше треба було говорити з дітьми про їх безпеку поза домом , то вже давно має сенс застерігати їх від негараздів під час перебування в інтернеті.

Інформаційна безпека стосується захисту життєво важливих інтересів людини (і більш глобально – суспільства, держави). Неправдива, неповна, невчасна інформація може нанести шкоду. Особливо вразливі у цьому контексті діти. Вони можуть не знати, яку інформацію можна викладати в мережу, а яку не варто.
З метою підвищення інформаційної компетентності учасників освітнього процесу, створення сприятливих умов для підготовки молодого покоління до життєдіяльності в інформаційному суспільстві, забезпечення захисту дитини від шкідливих інформаційних впливів, акцентування уваги на важливості безпечної поведінки у Всесвітній мережі з 07.02.2022 по 11.02.2022 в школі було організовано проведення Тижня безпечного Інтернету. В рамках Тижня соціальним педагогом (Селецькою Н.В.) та практичним психологом (Голуб О.В.) із здобувачами освіти було проведено ряд бесід присвячених тематиці безпечної поведінки в інтернеті. На завершення тижня із учнями закладу було проведено флешмоб «МИ ЗА БЕЗПЕЧНИЙ ІНТЕРНЕТ»




Немає коментарів:

Дописати коментар