вівторок

 Сьогодні, 20 березня, у світі відзначають Міжнародний день щастя. Протягом тисячоліть тема щастя надає широкий простір для творчості поетам, художникам, музикантам, артистам. І, звичайно, кожна людина, що йде по життю з усіма її радощами і турботами, обов’язково осягає в дорозі своє неповторне маленьке Велике Щастя.

Саме тому , в ОЗ "Крукеницький ЗЗСО І-ІІІ ступенів Мостиської міської ради Львівської області" (керівник Галина Панчишин ) соціально-психологічною службою із здобувачами освіти 6 класу було проведено заняття з елементами тренінгу "Що таке щастя? 7 кольорів щастя". В ході тренінгу учні взнали, що щастя має великий вплив на людину.Коли людина щаслива, вона зазвичай відчуває позитивні емоції, такі як радість, задоволення, спокій та вдячність.Ці емоції допомагають знизити рівень стресу та тривоги, підвищують самооцінку та збільшують енергію і мотивацію для досягнення мети.Нарешті, щастя може позитивно впливати на відносини між людьми.Люди, які щасливі, зазвичай мають більш позитивне ставлення до інших, більш відкриті для спілкування та схильні до взаємодії з іншими.Це може допомогти покращити взаємини в родинах, дружбі та навчанні.Отже, щоб досягнути справжнього щастя, треба оточувати себе добром, позитивом, контролювати свій емоційний стан та відносини з людьми.
P.s.Соціально- психологічна служба закладу (соціальний педагог- Наталія Селецька та практичний психолог - Голуб Оксана ) вітає усіх із цим прекрасним святом! Бажаємо, щоб промінчик щастя ніколи не згасав у ваших серцях!!!
З радістю ділимося з вами факторами, що сприяють досягненню щастя:
Позитивні взаємини з іншими людьми;
Регулярна фізична активність та здорове харчування;
Зайнятість, яка дає змогу відчувати задоволення від своєї роботи;
Медитація та практики ментального здоров'я, такі як йога або міндфулнес;
Постійне навчання та розвиток особистості;
Регулярний контакт з природою.










Немає коментарів:

Дописати коментар