понеділок

 1 вересня в ОЗ «Крукеницький ЗЗСО І-ІІІ ступенів» (кер.Галина ПАНЧИШИН) пройшло свято Першого дзвоника. Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників. Цього року для 14 першокласників, які переступили поріг нашої школи, розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань.

Право для винесення прапору України було надано дітям героїв Зворському Олександру та Дахно Олені.
Привітала здобувачів освіти керівник закладу Панчишин Г.Й. і запросила у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.
З вітальним словом виступили отець Михайло Галабут, отець Микола Головецький , староста старостинського округу №5 Любов Кірш та представник Мостиської міської ради Любомир Корецький. Слова привітання та побажання висловила мама одинадцятикласника Юркевич Руслана.
Отець Михайло Галабут та отець Микола Головецький освятили фігурку Матері Божої. Після освячення присутні спільно звернулися до Богородиціі, молячись за здоров'я учнів та просили у Матері Божої миру в Україні.
Адміністрація, колектив та здобувачі освіти закладу висловлюють слова подяки старості Любові Кірш за офіру фігурки Матері Божої.










Немає коментарів:

Дописати коментар