середу

 День Поезії- це свято, що відзначається з початку 20-го століття для вшанування мистецтва поезії та поетів.Цей день спонукає нас не лише вшановувати класичні твори відомих поетів , а й відкривати для себе нові твори,висловлювати власні почуття та думки через поезію.

Поезія відображає наші емоції,переживання,мрії та болі,і стає мостом між індивідуальним досвідом та загальнолюдськими почуттями.
На передодні Всесвітнього дня поезії в ОЗ "Крукеницький ЗЗСО І-ІІІ ст Мостиської міської ради Львівської області"(директор Галина ПАНЧИШИН) вчитель української мови та літератури Олександра ЯРЕМКО з здобувачами освіти 8 і 10 класу провела інформаційний дайджест"Поетична скарбниця рідного краю," Вихованці нашого закладу читали поетичні твори українських поетів.
Приєднуйтесь до читання поезії,яке буде підтримкою для тих, хто втратив свій дім через війну та переміщення.Нехай кожен знайде у поезії те, що робить його життя барвистим та насиченим.Україна - це наш спільний дім, і ми разом будемо чекати повернення тих, хто позбавлений зараз найціннішого.❤️❤️❤️














Немає коментарів:

Дописати коментар