вівторок

 Щорічно , відповідно до програми предмету " Захист України" для здобувачів освіти 11 класу ОЗ"Крукеницький ЗЗСО І-ІІІ ст Мостиської міської ради Львівської області", ( директор Галина ПАНЧИШИН) проводяться навчально-польові збори , метою яких є практичне застосування набутих знань.Сьогодні , в період повномасштабної війни ,високі показники в навчаннях та тренуваннях- це основа успіху в бойовій роботі.

25 квітня 2024 року був організований третій день навчально -польових зборів для одинадцятикласників на базі спортивного залу адмінбудинку та спортивних залів Мостиських ЗЗСО# 1 і 2.
До цієї роботи залучили провідних фахівців, які володіють передовими практиками бойової медицини та тактики дій військ .
На спеціальних манекенах учні вчилися робити серцево-легеневу реанімацію, непрямий масаж серця, штучне дихання, зупинка кровотеч.
В межах навчань учні ознайомилися з зразками озброєння сучасного піхотинця,
тактична підготовка: відпрацювання бойових порядків;
Враження від заходу у здобувачів освіти були яскравими та позитивними, вони по-справжньому відчули ,що таке бойова зброя.Навчально-польові збори-це важливий досвід для юнаків і дівчат як майбутніх захисників та захисниць.Дякуємо організаторам за проведені заходи.
Виховуємо захисників та патріотів!
Слава Україні !









Немає коментарів:

Дописати коментар