вівторок

Сьогодні, як ніколи зростає співпраця закладів освіти з працівниками правоохоронних органів. Адже профілактична робота дає можливість виробляти у дітей уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки.
В рамках акції “16 днів проти насильства” 07.12.2022р. старшим інспектором сектору ювенальної превенції Яворівського РВП ГУНП у Львівській області капітаном поліції Петик Вікторією Володимирівною, інспектором сектору ювенальної превенції Яворівського РВП ГУНП у Львівській області лейтенантом поліції Мелешко Ольгою Михайлівною, дільничним офіцером поліції вп №1 Яворівського РВП ГУНП у Львівській області лейтенантом поліції Кострицею Юлією Ярославівною, головним спеціалістом служби у справах дітей Мостиської міської ради Тарнавською Оксаною Павлівною та прокурором Мостиського відділу Яворівської окружної прокуратури Рис Павлом Омеляновичем було проведено профілактичну бесіду із здобувачами освіти 9-11 класів на тему: “Стоп насилля!”

Розмова йшла про види насильства, які часто трапляються у шкільному середовищі та на вулиці, акцентувалась увага на видах відповідальності учнів та їх батьків за скоєні правопорушення. Особливу увагу приділили темі булінгу в сучасному суспільстві. Зустріч пройшла у формі діалогу, всі отримали корисну інформацію та погодились з тим, що безпека кожного залежить від нас самих.







Стоп Насилля!!! 

Немає коментарів:

Дописати коментар