середу

 25 березня 2024 року в ОЗ " Крукеницький ЗЗСО І-ІІІ ст Мостиської міської ради Львівської області"(директор Галина ПАНЧИШИН) пройшло підсумкове засідання атестаційної комісії І рівня.

На початку засідання голова атестаційної комісії Оксана КУРАНТ зосередила увагу присутніх на загальні вимоги до атестації,підкреслила необхідність дотримання Типового положення про атестацію педагогічних працівників.
Атестаційна комісія в ході засідання відповідально визначала рівень професійної компетентності педагогічногих працівників ,що атестуються ,їх професійну майстерність , забезпечення ефективності навчально-виховного процесу.
А педагогічні працівники у свою чергу звітували перед атестаційною комісією про свою педагогічну діяльність за весь між атестаційний період.
За результатами атестації підвищено кваліфікаційну категорію двом педагогічним працівникам, атестовано на підтвердження кваліфікаційної категорії
одного педагога.
Прийшла привітати педагогів з підвищенням кваліфікації і директор Галина ПАНЧИШИН, яка побажала працівникам і надалі успіху у педагогічній діяльності.




















Немає коментарів:

Дописати коментар